Close

Over D. Toeback

D. Toeback Automotive Professionals is een initiatief van Dennis Toeback, voormalig schadehersteller, chef werkplaats en vestigingsmanager bij schadeherstelbedrijven. Onze missie: Het verschil maken in de uitzendbranche door alleen  goede vakmensen beschikbaar te stellen voor werk bij de autoschadebedrijven. Kwaliteit boven kwantiteit.

dennis

Gespecialiseerd in autoschade

Met ruim twintig jaar ervaring in de autoschade en zijn passie voor automotive, is Dennis bekend met alle aspecten binnen de autoschadebranche. Zowel op de werkvloer als op managementniveau. In de jaren die hij als vestigingsmanager heeft gewerkt, zijn hem twee dingen opgevallen: Om efficiënt op kosten te managen is het van belang dat je kunt schakelen met de grootste kosten, de loonkosten. Met 20% van je personeel op flexibele basis kun je makkelijk meebewegen op de omzet. En ‘good men are hard to find’, oftewel het is moeilijk om goede medewerkers te vinden, zeker in de autobranche.

Missie

Het is de missie van D. Toeback Automotive Professionals om de kwaliteit van flexibele medewerkers binnen de autoschade-branche naar het hoogste niveau te brengen en te houden.  Om zowel de opdrachtgever als kandidaat volledig te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op belangrijke zaken.

De ontwikkelingen van voertuigen van nu passen bij de visie van D. Toeback Automotive Professionals. De complexiteit van voertuigen en moderne technieken waarmee de reparaties verricht worden, vereisen een opleidingsplan voor de kandidaat. Door volledig op de hoogte te blijven van branche gerelateerde ontwikkelingen, zorgt D. Toeback voor trainingen op maat voor de kandidaten. Zo blijven zij op het gewenste niveau, zodat ze kunnen meegroeien in de toenemende verwachting van de opdrachtgever. Het specialisme van D.Toeback Automotive professionals op het gebied van autoschade zorgt voor de hoogste kwaliteit kandidaten.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in het inzetten van een van onze professionals in uw organisatie? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op!